FCM-træner: Det er Poulsen, vi vil have
Illustration
Superliga

FCM-træner: Det er Poulsen, vi vil have

Normalt holder klubberne transfer-kortene tæt ind til kroppen, men FCM gør en undtagelse og frier åbenlyst til Jakob Poulsen.

Fra skatteparadis i Monaco til fast spilletid på den jyske Hede. Det er det skifte, Jakob Poulsen foretager i januars transfervindue, hvis det skal gå, som man håber og ber' til i FC Midtjylland. Superligaens tophold mister Danny Olsen, der skifter på en fri transfer til AGF, og det er midtjydernes håb, at afløseren for den mangeårige profil bliver Jakob Poulsen.

- Hvis muligheden var der, så vil Jakob Poulsen være mit førstevalg. Han er ønskespilleren for cheftræneren i FC Midtjylland. Lige nu har vi ikke pengene, men lad os se, hvad der sker, siger Glen Riddersholm ifølge Ritzau.

Jakob Poulsen tørnede ud for FC Midtjylland fra 2010 til 2012 og har stadig en stor stjerne i Herning.

- Han kender mig, jeg kender ham. Han kender de fleste af spillerne, de kender ham. Han passer perfekt ind i spillestilen på banen og som kulturbærer. Han er dedikeret, og han er et godt menneske med gode værdier og en god personlighed, der kan smitte af i et godt omklædningsrum. Jeg så absolut helst, at han kom her over en længere årrække, men hvis vi kan leje ham i foråret, vil det være det næstbedste.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at en række investorer i øjeblikket arbejder på højtryk for at skrabe penge nok sammen til at lokke den fortabte søn hjem til Heden.