FCN-boss: Lidt småting i transfervinduet
Illustration
Superliga

FCN-boss: Lidt småting i transfervinduet

FC Nordsjælland kommer ikke til at foretage mange store handler i det kommende vintervindue. 

FC Nordsjælland har i de seneste to transfervinduer været særdeles aktive og både solgt og købt mange spillere, men sådan kommer det ikke til at foregå i januar, når der igen åbnes for handler mellem alverdens klubber fra San Sebastian til Skive. 

I Farum melder bestyrelsesformand Allan K. Pedersen således, at man forventer et stille transfervindue. 

- Vi skal ikke lave specielt mange ting i transfervinduet. Lidt småting, og så skal vi have nogle af vores alleryngste drenge ud på græs rundt omkring -og nogle skal videre. Men de andre skal have en masse kampe i benene, så vi kan gøre dem skarpe og klar til at spille Superligafodbold. Det arbejder vi på, siger Allan K. Pedersen til Frederiksborg Amts Avis. 

Efter en dårlig start på efteråret har FC Nordsjælland spillet sig op på en sjetteplads i Superligaen, og Allan K. Pedersen mener ikke, at det er nødvendigt at forstærke truppen markant. 

- Jeg kan ikke afvise, at vi henter noget, der kan styrke os, men hvor synes du, vi skal forstærkes henne? Nej, vi har ikke lavet så mange mål, men vi er begyndt  at bygge spillet godt op, og der er kommet mange chancer. Nu er afslutningerne begyndt at komme -og også målene. Så jeg synes, vi har den rette blanding af spillere. Det er klart, at boksspilleren der kan spille fodbold og lægge to-tre bolde i mål, når vi skal bruge det, ville da være fantastisk. Men Nordstrand er lige kommet tilbage og er ikke spillet helt skarp, og vi har nogle drenge, der kan lave mål, ude, siger han. 

Allan K. Pedersen er fungerende sportsdirektør i FC Nordsjælland sammen med cheftræner Kasper Hjulmand, idet den tidligere sportsdirektør Jan Laursen er på orlov.