FCN forlænger med stort talent
Illustration
Superliga

FCN forlænger med stort talent

18-årige Emiliano Marcondes er nu på kontrakt i FC Nordsjælland frem til sommeren 2017.

FC Nordsjælland har tirsdag forlænget kontrakten med den talentfulde midtbanemand Emiliano Marcondes. Kontrakten mellem parterne gælder nu frem til sommeren 2017.

Emiliano Marcondes glæders sig over sin nye kontrakt med de danske sølvvindere. 

- Jeg er både glad og stolt over, at kunne skrive under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland. Det er en klub, som gør rigtigt meget for det talentarbejde, jeg selv er en del af, og jeg kan ikke tænke mig et bedre sted at fortsætte min udvikling, siger Emiliano Marcondes i en pressemeddelelse. 

- Jeg spiller stadig U19-kampe, men målet er selvfølgelig, at få så meget spilletid som muligt for A-holdet. Hvert minut tæller, og jeg arbejder hele tiden for at bidrage til holdet. Det er et pres, men nok mest et pres jeg lægger på mig selv, for jeg elsker at skulle præstere. Jeg skal nok lære, ikke at forcere mit spil så meget, men man vil jo gerne gøre en forskel for holdet, tilføjer han. 

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig ligeledes over forlængelsen af Emiliano Marcondes' kontrakt. 

- Emiliano er en ekstremt dygtig og meget arbejdsom spiller, som jeg glæder mig meget til, at arbejde videre med. Han har sine styrker i det tekniske, fremadrettede spil, hvor han både kan indgå i det hurtige pasningsspil og selv gøre forskellen på eget initiativ.

- Emiliano har allerede spillet en del kampe for A-truppen, hvor han indgår på lige fod med alle andre spillere, og jeg er sikker på, at hvis han kan fortsætte sin udvikling og arbejde lige så godt med sit spil, som han har gjort indtil videre, så vil han også blive en profil på sigt. Det handler lidt om, at have tålmodighed og blive ved, selvom der er hård konkurrence, siger han.

18-årige Emiliano Marcondes har allerede spillet 15 førsteholdskampe for FC Nordsjælland, ligesom han er en del af det danske U/19-landshold.