FCN-keeper afløser skadet Rønnow på U/21
Illustration
Superliga

FCN-keeper afløser skadet Rønnow på U/21

Frederik Rønnow er rejst hjem fra U/21-landsholdets tur til Tyrkiet, og i stedet slutter FC Nordsjællands David Jensen sig til truppen i morgen.

Esbjergs Frederik Rønnow døjer med et springerknæ, og for at skåne ham er han blevet sendt hjem fra U/21-landsholdets tur til Tyrkiet. I stedet har landstræner Jess Thorup udtaget FC Nordsjællands David Jensen, som i morgen flyver til Istanbul.

Her kan han slutte sig til holdkammeraterne fra Farum, Pascal Gregor og Oliver Thychosen, og han glæder sig ikke overraskende over at blive udtaget, selvom det er på efterbevilling.

- Jeg er rigtig glad for denne udtagelse, selv om jeg selvfølgelig gerne havde set, at jeg var med fra start. Det er altid stort at være med omkring et landshold, og det viser, at landstræner Jess Thorup stadig har mig i kikkerten, siger han til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Nu glæder jeg mig til udfordringen, træningen i varmen og at komme ned og holde Pascal lidt i ørerne. Så må jeg arbejde hårdt for at vise, at jeg skal have en plads på det U/21 landshold.

David Jensen har allerede repræsenteret Danmark på samtlige U-landsholdsniveau, og han mangler kun U/21. Derfor håber han på debut i en af de to kampe.

- Sidst var det EM-kampe, og så stiller man det hold, der har gjort det så godt, men nu er det venskabskampe, og så er min chance for spilletid vel større. Jeg mangler lige at have U/21 med for at have samlingen af U-landskampe komplet. Jeg er glad for den tillid, Jess viser mig ved at hente mig ind i truppen på den her tur, siger David Jensen, der skal kæmpe med FC Københavns Jacob Busk om spilletiden.