FCN regner med Vingaard - i tvivl om duo
Illustration
Superliga

FCN regner med Vingaard - i tvivl om duo

FC Nordsjælland regner med at have Martin Vingaard klar til 2013's sidste kamp på fredag. Mere tvivlsomt er det med Pascal Gregor og Michael Jakobsen.

FC Nordsjælland har været hårdt plaget af skader i denne sæson, og mod Randers FC fortsatte tendensen ufortrødent. Allerede tidligt i kampen blev vicemestrene tvunget til at foretage to udskiftninger, da Pascal Gregor og Martin Vingaard måtte opgive at fortsætte, og i forvejen sad Michael Jakobsen på tribunen med en lægskade.

Ingen af dem er dog ilde tilredt.

- Jeg følte mig allerede skidt tilpas i løbet af  1.halvleg, kunne ikke fokusere ordentlig og havde problemer på det ene øje. Jeg håbede, at pausen kunne hjælpe, men det blev ikke bedre, desværre. Det går dog bedre i dag, og noget tyder på at det var en virus, som kom på et virkelig skidt tidspunkt, siger Martin Vingaard til FC Nordsjællands hjemmeside.

Den tidligere FCK-spiller forventes at være klar igen til årets sidste Superliga-kamp mod OB på fredag – mere usikker er prognosen for Gregor og Michael Jakobsen.

- Vingaard burde være klar til fredagens kamp, og det samme håber vi selvfølgelig med Pascal og Michael Jakobsen, men en hovedskade, som Pascals, skal tages dag for dag, og med Michael må vi se når vi kommer længere hen. Tiden vil vise om de bliver klar alle tre, men det håber vi selvfølgelig. Vi skal have så mange klar som muligt, og drengene er virkelig super klar til at hente tre point i fredagens kamp, som bliver vigtig, vi skal have de tre point nu, siger cheftræner Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland er på 10. pladsen i Superligaen.