FCV sætter transfer-overliggeren højt
Illustration
Superliga

FCV sætter transfer-overliggeren højt

Hvis FC Vestsjælland handler i det kommende transfervindue, bliver det til startopstillingen. 

FC Vestsjælland har haft en fin start på sæsonen i Superligaen, hvor klubben aktuelt er placeret på en fornem sjetteplads. 

Truppen har altså vist sig stærk nok til Superliga-niveau, men alligevel er der planer for det kommende transfervindue i klubben. Cheftræner Ove Pedersen fastslår således, at der minimum skal en ny spiller ind. 

- Vi mister Lars Pleidrup, så der skal i hvert fald én ny ind. Derudover har Sladan Peric og Jan Kristiansen kontraktudløb, så der ved vi ikke, hvad sker. Men for hver der forsvinder, skal der en ny ind. Numerisk skal vi være de samme. Og formentlig skal vi også have en ind på de offensive pladser, for det er jo ikke sikkert, at Thiago kommer tilbage på sit topniveau lige efter sin skadespause, siger Ove Pedersen til Sjællandske. 

Han slår samtidig fast, at en ny spiller skal forstærke holdet. Klubben vil således ikke handle til bredden. 

- I modsætning til i sommer, hvor vi skulle ud og hente mange nye spillere, har vi ikke travlt nu. Vi skal først have afklaret med vores egne, så vi skal ikke bare ud og bruge vores skud i bøssen. Hvis vi henter én ind, må vi godt tillade os at sætte overliggeren højt. Så skal der være én, der kan gå direkte ind i startopstillingen, siger Ove Pedersen.