FCV vil se på større udebaneafsnit
Illustration
Superliga

FCV vil se på større udebaneafsnit

FC Vestsjælland har blot plads til 800 af Brøndbys fans, når de kommer på besøg på mandag. Det har ikke kunnet lade sig gøre denne gang at lukke flere ind, men frem mod foråret ser oprykkerne på nye muligheder for udeholdenes fans.

Superliga-oprykkerne FC Vestsjælland er stadig i gang med ombygning og renovering af Slagelse Stadion, og derfor har de af sikkerhedsmæssige årsager nedsat kapaciteten til hjemmekampen på mandag mod Brøndby fra 10.000 til 8.000 tilskuere.

De forventer dog ikke at kunne sælge alle 8.000 billetter, og det skyldes formentlig, at de kun lukker 800 Brøndby-fans ind til kampen. Det er det antal, der er plads til i stadions udebaneafsnit, og selv om FC Vestsjælland har undersøgt muligheden for at udvide udebaneafsnittet, så der kunne komme flere af gæsternes tilhængere på besøg, har det ikke kunnet lade sig gøre.

- Vi har undersøgt muligheden for at lukke flere Brøndby-tilhængere ind end de 800, men det har ikke kunnet lade sig gøre. I mange af de andre byer er der plads til 1.000 eller 1.200 på udebaneafsnittet, og det er jo ikke væsentligt mere, men vi ved godt, at vi er geografisk tættere på end de fleste, og at vi ville kunne sælge flere billetter til Brøndbys fans, og vi kigger også på, hvilke muligheder vi har i foråret for at kunne byde flere udetilskuere velkommen til de store kampe.

- Vi vi gerne have så mange tilskuere som muligt, men vi bygger og udvider hele tiden, og lige nu vi er igang med vores catering og udsalgssteder. Vi forventer, det er færdigt inden jul. Men det er ikke sådan, at maksimumskapaciteten på 8.000 tilskuere er noget blivende. Vi har plads til 10.000 tilskuere, og det kan vi lukke ind i foråret, når vi er længere fremme med vores byggerier, siger direktør Gert Hansen til tipsbladet.dk.

Helt generelt tror FCV-direktøren dog ikke, at den mindre kapacitet til mandagens kamp betyder noget for antallet af tilskuere. Han tror nemlig ikke, at kampen bliver udsolgt.

- Det er en mandag aften. Det er efterår, og vejret er trist. Vi forventer ikke udsolgt. Nok nærmere et sted mellem 6.000 og 7.000 tilskuere.