Fisker hylder holdkammerat: Superligaens bedste midtbanespiller
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Fisker hylder holdkammerat: Superligaens bedste midtbanespiller

Efter første Superliga-sejr i Telia Parken over ærkerivalerne fra FC København er der fra Kasper Fisker store roser til holdkammerat Christian Nørgaard.

Foran godt 25.000 tilskuere brød Brøndby IF en forbandelse i Telia Parken, da klubben for første gang i 13 år vandt en kamp mod ærkerivalerne fra FC København i Superligaen og DBU Pokalen.

1-0 var cifrene, og målet blev sat ind kort før pausen af midtbanespiller Christian Nørgaard, der løb i ryggen på William Kvist og fra en lidt spids vinkel kunne heade Brøndby foran 1-0.

Og Christian Nørgaard og Brøndbys defensiv fortjener ifølge Kasper Fisker stor ros.

- Kæmpe cadeau til vores midterforsvar og de to backs, der holder stand, selv om de (FCK) kommer til mange indlæg. Også stor cadeau til "Nør" (Christian Nørgaard, red.) på 6'eren, som jeg jo mener, er Superligaens bedste midtbanespiller. Han scorer også, siger Kasper Fisker til tipsbladet.dk.

Dermed går Brøndby altså på landsholdspause som førerhold i Superligaen og med et forspring på 11 point til ærkerivalerne fra FC København, bliver det helt sikkert to gode uger på Vestegnen. To uger, hvor Christian Nørgaard er deltagende i Brøndby-træningen, fordi han ikke en del af den danske landsholdstrup og er for gammel til U21. Fisker indikerer, at Åge Hareide bør kigge på Christian Nørgaard.

- Nørgaard er suverænt Superligaens bedste midtbanespiller. Det er der ingen tvivl om. Og nu scorer han også mål. Han har en enorm betydning for vores hold, så der har du måske dit svar, siger Kasper Fisker på spørgsmålet, om Nørgaard bør udtages.

I det hele taget er det et Brøndby-hold, der er fyldt med selvtilid oven på seks sejre i træk og altså en sejr over FC København.

- Det er en fed følelse. Det er tre point, og det er tre point taget fra en rival i ligaen, og vi ligger i toppen lige nu. Det må man også forvente, at FCK gør (senere i sæsonen), og de er stadig ikke så langt bagefter, men udover det er det et stort signal at sende, at vi kan vinde herinde i Parken. Det er et godt, et voksent hold, der tager til Parken og vinder et derby. Det kræver, at man kender sin plads på holdet, fighter og alt det der, siger Kasper Fisker.

Kasper Fisker kom selv på banen i anden halvleg og var med til at holde fast og sikre Brøndby IF sejren.