Frank: Vi skal holde øje med Sloth og Osama
Illustration
Superliga

Frank: Vi skal holde øje med Sloth og Osama

Brøndby-træner Thomas Frank mener, at holdet skal være særligt opmærksomme på Casper Sloth og Osama Akharraz i søndagens opgør mod AGF.

Brøndby skal søndag op imod et formstærkt AGF-mandskab, der i øjeblikket indtager tredjepladsen i Superligaen. Ifølge træner Thomas Frank venter der en svær opgave.

- AGF har haft et lille dyk midt på sæsonen, men er i de to seneste kampe kommet tilbage på vindersporet. Så det er helt sikkert et hold med selvtillid, der kommer på besøg på søndag, siger Brøndby-træneren til klubbens hjemmeside.

Især to spillere vækker opsigt på Vestegnen, som man vil forsøge dæmme op for.

- Jeg synes, at AGF er et spændende hold, der i Osama og Sloth har to klare offensive profiler, som har de her kampafgørende, individuelle aktioner. Det så vi senest i kampen mod Viborg, hvor AGF havde svært ved at komme igennem til den afgørende chance, men hvor Osama laver en afgørende aktion, der er kraftigt medvirkende til, at de ender med at vinde kampen. Så de to spillere skal vi være rigtig opmærksomme på.

- Derudover skal vi selvfølgelig se, om vi ikke kan tage styringen med kampen. Ikke mindst med støtten fra alle de fantastiske fans, som bærer os frem. Gennem kampen skal vi forsøge at gribe initiativet - både det defensive initiativ, altså at være aggressive i presset og få erobret nogle bolde, og så rent offensivt se, om vi kan sætte spillet og forsøge at åbne AGF's defensiv.

- Vi er meget bevidste om, at vi er inde i en god resultatmæssig stime, der dog var ved at blive lidt pointfattig med tre uafgjorte i træk. Derfor var vi rigtig glade for, at vi kom tilbage på sejrssporet mod FC Vestsjælland. Det sejrsspor og den pointstime vil vi meget gerne udbygge mod AGF.

Thomas Frank vil gøre Brøndby Stadion til fort, hvorfor han forventer fuld gevinst, når Superligaens hold kommer på besøg.

- Hvis vi skal hente point kontinuerligt i en meget tæt Superliga, vil vi rigtig gerne hente mange point på hjemmebane. Som jeg tidligere har sagt, handler det for os om at gøre Brøndby Stadion til et fort, hvorfra modstandere ikke får noget med. Der tror jeg på, at vi kan nå hen i tæt samarbejde med fansene, lyder det fra Thomas Frank.