Fremragende underholdning i Silkeborg-sejr mod Randers

Der blev leveret underholdning for alle pengene, da Silkeborg IF kom foran, var bagud, udlignede og vandt 3-2 over Randers FC.

Silkeborg IF og Randers FC tørnede i dag sammen i en ultravigtig dyst om at slippe væk fra bunden, da de på 12. og 13. pladsen med bare 14 point søgte efter en vigtig sejr.

Allerede et minut inde i kampen var der fare på færde, da Vladimir Rodic afsluttede udefra, hvor Thomas Nørgaard parerede bolden, mens Gustaf Nilsson også fik trykket af i den anden ende.

Bare lidt senere blev Robert Skov kantet uden for feltet, og da han selv tog frisparket, sendte han bolden direkte i kassen og bragte dermed Silkeborg IF foran. Det viste sig dog senere, at Davit Skhirtladze lige havde fået en hårspids på, og dermed blev angriberen tilskrevet målet.

Randers FC svarede dog hurtigt igen, da Bashkim Kadrii afsluttede fladt ind på stolpen, og den gik tilbage i ryggen på Thomas Nørgaard og tilbage i mål. Derefter faldt det lidt til ro, og der kom mere spil på midten af banen.

Udeholdet fandt ind i en god periode, hvor de nemt kom frem til chancer, og efter godt en halv times spil fik de en kontra, hvor Saba Lobzhanidze kom stormende frem og afleverede til en fri Kevin Conboy, som tog et træk ind i banen og med en rundskæv afslutning placerede bolden i netmaskerne.

I anden halvleg kom Silkeborg IF stærkt ud, og da Kevin Conboy gik fejl af en aflevering, fik Davit Skhirtladze en friløber, men han afsluttede forbi målet. Randers FC holdt dog hjemmeholdet nogenlunde i skak med et velfungerende presspil.

Efter en times spil fik Silkeborg IF tildelt straffespark som følge af et hjørnespark, og det udnyttede Robert Skov sikkert til at udligne. Få minutter senere fik Jens Martin Gammelby sendt et fladt indlæg ind til Davit Skhirtladze, der resolut sendte den op i nettaget til 3-2.

Randers FC forsøgte ihærdigt at presse på for en udligning i kampens sidste minutter, og det var faktisk lige før, at Silkeborg IF fik scoret et mål mere, men den endte 3-2 til hjemmeholdet, som dermed fik tre vigtige point.