Graulund: Peter Sørensens stil ødelægger AGF
Illustration
Superliga

Graulund: Peter Sørensens stil ødelægger AGF

Peter Graulund langer i sin kommende bog hårdt ud efter AGF-træner Peter Sørensen og hans kommunikationsstil.

- Jeg har været i AGF i mange år og har mødt trænere, der har talt ordentligt til sine medarbejdere. Men Peter Sørensen taler ned til folk, og han hånede og ydmygede store spillere som Søren Berg og Søren Larsen, der kun fortjener respect.

Sådan lyder kritikken fra den tidligere AGF-spiller Peter Graulund i sin nye bog, fortæller BT. ”Nummer 11”, som biografien hedder udkommer på fredag og her kan man blandt andet læse en lammende kritik af AGF-bossen og hans efter sigende nedladende ledelsesstil.

- For eksempel råber han en dag til træning til Søren Larsen, at han skal holde sin kæft og gøre, som der bliver bedt om. Fint nok - men så tilføjer han lige et: "Hvis du overhovedet skal spille her i klubben i fremtiden, fortæller Peter Graulund og fortsætter: - Den slags bemærkninger tenderer fornærmelser, og det synes jeg er upassende.

Graulund forsvarer i dagens Aarhus Stiftidende sit angreb på Peter Sørensen og giver udtryk for, at der bør ændres nogle ting i den traditionsrige klub.

- Når jeg deler kritik ud til Peter Sørensen, så handler det om, at jeg ikke kan forstå, hvordan han har et behov for at tale ned, være ydmygende og nedladende over for voksne mennesker, siger Graulund til avisen og fortsætter:

- Hvis man ikke kan få mennesker til at forstå et budskab ved at tale normalt, så må man kigge indad. I AGF har man fire grundværdier, som jeg selv har været med til at udtænke. En af dem er engagement. Defineret ved, at man skal inspirere og motivere sine kollegaer. Der mener jeg, at rigtigt mange bliver demotiverede ved den ledelsesfacon, der er på førsteholdet, udtaler han.