Helsingør må undvære fem, men har 16-årig bomber med mod AGF
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Helsingør må undvære fem, men har 16-årig bomber med mod AGF

Der er både gode og dårligt trupnyt for FC Helsingørs cheftræner Christian Lønstrup, der får Mikkel Bruhn tilbage i målet, men må undvære fem mand til skader og karantæne. Samtidig kan 16-årige Nicolas Hald Willumse få debut.

Når FC Helsingør i aften løber på banen i Aarhus til sæsonens anden kamp mod AGF, bliver det med et par ændringer i startopstillingen sammenlignet med det hold, der tabte 1-0 til AaB i sidste runde.

For det første er Osama Akharraz blevet ramt af en overbelastningsskade og sidder over. Desuden er Mikkel Bruhn tilbage fra skade, så han erstatter efter alt at dømme Aris Vaporakis i målet.

Derudover er Mathias ”Malte” Johannsen i karantæne, mens anfører Andreas Holm stadig plejer sin rygskade. Martin Fisch og Johannes Ritter er også fortsat skadet, ligesom de har været i et stykke tid og har udsigt til at være det i den nærmeste fremtid. Klubben betegner deres skader som længerevarende.

Til gengæld har blot 16-årige Nicolas Hald Willumsen, der netop har skrevet en professionel kontrakt med klubben, mulighed for at få debut. Han har bombet løs for U17-holdet i denne sæson med 23 mål i 13 kampe.

Lønstrup har udtaget 19 mand til kampen, og én skal altså sies fra inden kickoff klokken 19. De udvalgte spillere er som følger.

Mikkel Bruhn
Aris Vaporakis

Søren Henriksen
Daniel Jørgensen
Morten Hegaard
Ricki Olsen
Frederik Bay

Christian TK Køhler
Mikkel Basse
Patrick Olsen
Lucas Ohlander
Frederik Roepstorff
Tobias ”Toby” Christensen
Adnan Mohammad
Essam Salamoun

Nicolas Mortensen
Matheus Leiria
Daniel Stückler
Nicolas Hald Willumsen


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.