Helsingør plaget af skader - måske uden førstekeeperen mod Hobro
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Helsingør plaget af skader - måske uden førstekeeperen mod Hobro

Det normalt sikre førstevalg i Helsingør-målet, Mikkel Bruhn, kæmper med en skade, og den skade betyder, at han kan være ude fredag aften mod Hobro IK.

Oprykkerklubben FC Helsingør møder oprykkerklubben Hobro IK, og mens begge hold fik en fin start på sæsonen, er Hobro bare fortsat stimen og ligger aktuelt på en fjerdeplads i Superligaen - et point foran FC København. Omvendt har FC Helsingør været i problemer og ligger aktulet næstsidst. Klubben fik dog vendt kurven en smule med en sejr hjemme over Silkeborg i forrige runde.

Nu skal klubben så følge op mod Hobro, men det bliver en svær omgang, for ud over at møde et mandskab, der henter masser af point, er FC Helsingør også ramt i defensiven i form af skader.

Helsingør Dagblad fortæller, at det er yderst tvivlsomt, om keeper Mikkel Bruhn kommer i aktion. Han har stort set ikke trænet i landsholdspausen, og så skriver avisen også, at forsvarsspiller Andreas Holm også har haft problemer. Han trænede godt nok torsdag aften med holdet.

Til Frederiksborg Amts Avis afviser træner Christian Lønstrup, at landskampspausen kom på et dårligt tidspunkt, selv om Helsingør gik ind til pausen med to gode kampe og tre point.

- Det synes jeg ikke. Vi har spillere, der er overbelastede, så de har fået hvile, siger Helsingørs træner Christian Lønstrup, der forklarer, at Søren Henriksen har ondt i knæet, anfører Andreas Holm har ondt i ryggen og målmand Mikkel Bruhn har ondt i baglåret, siger Helsingørs træner til Frederiksborg Amts Avis.

Den omvendte kamp mellem de to mandskaber endte 2-1 til Hobro, og nu får Helsingør så chancen for at få revanche for det nederlag.

Hvis Mikkel Bruhn ikke kan spille, bliver det Aris Vaporakis, der står i målet for FC Helsingør.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.