Hjulmand til Marcondes: Du går ind i hjertet
Foto: Getty Images/Lars Ronbog
Superliga

Hjulmand til Marcondes: Du går ind i hjertet

Kasper Hjulmand sender store ord og flotte roser til Emiliano Marcondes, der snart er fortid i FC Nordsjælland.

Blot to kampe har Emiliano Marcondes tilbage i trøjen som spiller for FC Nordsjælland, inden han drager til noget mere eksotiske himmelstrøg i engelske Brentford, der frister en tilværelse i the Championship.

Marcondes har i sin tid hos FC Nordsjælland spillet 110 kampe i Superligaen med 34 mål til følge, hvilket er klubrekord, og derfor efterlader han et stort aftryk på holdet.

- Jeg har set dig udvikle dig som spiller og menneske. Jeg har set den ihærdighed, som kendetegner dig, siger Kasper Hjulmand til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Du går ind i hjertet på en træner. Jeg kan godt lide spillere, som tør udtrykke sig, være sig selv og give den én over nakken med det, der kan følge med – både at man kan udstille sig og få succes, men det er med det hele, hele kroppen og hele hjertet. Det er en af årsagerne til, at du er kommer, hvor du er, og det skal du holde fast i, lyder opfordringen.

Hjulmand forklarer også, at Marcondes har en stor ihærdighed, som har været med til at udvikle talentet.

- Jeg tror godt, at jeg uden at fornærme dig kan sige, at der findes større talenter end dig – det er ikke sikkert, du selv ved det – men formelt er der nok nogle, der har større talenter end dig, men din vilje og evne til at dygtiggøre dig, ville det og spille med hjertet gør dig til en speciel spiller, og at du kan drive det vidt, forklarer Hjulmand.

Emiliano Marcondes, der er 22 år gammel, fik sin første Superliga-kamp tilbage i april 2013.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.