Zlatan Ibrahimovic runder milepæl i ny Milan-sejr

Zlatan Ibrahimovic scorede to gange og rundede 500 klubmål i karrieren, da AC Milan knuste oprykker i Serie A.

AC Milan er tilbage i spidsen for Serie A efter en storsejr hjemme på 4-0 over oprykkeren Crotone, der ligger sidst i rækken.

Med sejren kom Milan på 49 point foran Inter på andenpladsen med 47. Derefter følger med 42 point Juventus, der har spillet en kamp færre.

Simon Kjær sad over med en skade, men som så mange gange før stjal en anden skandinav billedet, nemlig Zlatan Ibrahimovic.

Svenskeren scorede de to første mål og er samlet på 14 Serie A-mål i sæsonen, hvilket kun Cristiano Ronaldo har gjort bedre med 15 scoringer.

Samtidig rundede han 500 og 501 klubmål i karrieren. Det første scorede han for Malmö FF i 1999. 22 år senere er den nu 39-årige angriber stadig særdeles skarp.

En halv time var afviklet, da Ibrahimovic udførte et perfekt bandespil med Rafael Leao, som spillede svenskeren helt fri og med en kælen inderside sendte han bolden i målhjørnet til 1-0.

18 minutter inde i anden halvleg øgede Ibrahimovic til 2-0, da han blev spillet helt blank foran mål af Theo Hernández.

Så gik det pludseligt stærkt.

Fem minutter senere scorede Ante Rebic på hovedstød efter hjørnespark, og minuttet efter kom kroaten igen på tavlen, da han fulgte op, efter at målmanden havde reddet et forsøg fra Ibrahimovic.

Syv minutter senere blev Ibrahimovic skiftet ud, og Crotone slap for yderligere ydmygelse.

Tidligere søndag spillede Benevento og Sampdoria 1-1, og her indtog Mikkel Damsgaard en vigtig rolle hos udeholdet.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller var blevet skiftet ind i det 64. minut, da Benevento førte 1-0, og et kvarter senere blev danskeren afgørende med assisten til 1-1-målet.

I højt tempo lavede Damsgaard en fiks finte og afdriblede en modstander tæt på baglinjen, inden han afleverede til Balde Keita, der nemt kunne udligne.