IFK Gøteborg har flere danske emner
Illustration
Superliga

IFK Gøteborg har flere danske emner

IFK Gøteborgs sportsdirektør Håkan Mild kalder Nicki Bille 'en meget dygtig spiller', men påpeger samtidig, at flere danske spillere er interessante i dette transfervindue. 

I weekenden blev den danske Rosenborg-angriber Nicki Bille sat i forbindelse med et skifte til den svenske klub IFK Göteborg. 

Svenskerne har netop sagt farvel til angrebsprofilen Tobias Hysén, og her kunne Nicki Bille altså været emne som afløser. 

IFK Göteborgs sportsdirektør Håkan Mild bekræftede i weekenden, at klubben kender Bille, men har er endnu meget ordknap omkring muligheden for at tilknytte angriberen som truppen. 

- Nicki Bille er en meget dygtig spiller, men jeg kan ikke sige mere om ham. Vi holder øje med ham, for vi følger både den danske og norske liga, siger Håkan Mild til tipsbladet.dk.

Efter afskeden med Tobias Hysén overvejer IFK Gøteborg lige nu situationen omkring klubbens offensive departement. 

- Vi må se, hvad der kommer til at ske. Vi overvejer, om vi skal finde en løsning internt eller om vi skal finde en spiller udefra. Vi må se, lyder det fra sportsdirektøren. 

Han bekræfter desuden, at flere danske spillere kan blive aktuelle i det indeværende transfervindue.

- Absolut. Vi kigger meget i Danmark, og der er også spillere, der er interessante for os i det her transfervindue. Hvem det er, vil jeg ikke tale med dig om, siger han med et grin.

Dermed er der altså mulighed for, at danske Lasse Vibe kan få en landsmand som kollega i den svenske klub i løbet af januars transfervindue.