Gareth Bale kom ind fra bænken og sikrede Tottenham sejren

Gareth Bale var netop skiftet ind, da han sikrede Tottenham en 2-1-sejr over Brighton på et hovedstød.

Gareth Bale stemplede for alvor ind i Premier League igen søndag, da den tidligere Real Madrid-stjerne blev matchvinder for Tottenham.

Bale blev skiftet ind 20 minutter før tid i opgøret i Premier League hjemme mod Brighton, og tre minutter senere headede han Tottenham på 2-1.

Det blev kampens resultat, og Bale kunne dermed lade sig hylde for sin første scoring for Tottenham i syv år og 166 dage.

Dengang sagde Gareth Bale farvel til Tottenham med at score i sin sidste kamp mod Sunderland, inden han kort efter skiftede til Real Madrid.

Søndagens mål betød, at Tottenham kravlede på andenpladsen i rækken med to point op til Liverpool.

Tottenham kom foran efter 13 minutter, da hjemmeholdet fik tilkendt et straffespark i en situation, hvor VAR måtte i brug.

Harry Kane blev nedlagt, og spørgsmålet var, om det foregik inde i feltet, og det blev vurderet, og Kane bankede selv bolden i mål til 1-0 efterfølgende.

Udligningen kom så efter en lille time, da Brightons Tariq Lamptey bankede bolden i kassen fra højre side i feltet.

Forinden var danske Pierre-Emile Højbjerg involveret i en situation, hvor danskeren blev tacklet af Solomon March, og hvor det kunne ligne et frispark, der så var begået kort før scoringen.

Igen måtte dommeren ty til videobilleder, og efter nøje granskning vurderede han, at der ikke var frispark, og dermed var stillingen 1-1 før den sidste halve time.

Så skulle Tottenham frem, og Érik Lamela hamrede bolden på træværket.

Kort efter blev han erstattet af Bale, som hurtigt lagde op til Kane, som akkurat ikke kunne få bolden i mål, og i stedet afværgede træværket igen.

Sergio Reguilon skiftede i det seneste transfervindue også fra Real Madrid til Tottenham ligesom Bale, og det var netop Reguilon, der få minutter senere sendte bolden ind i feltet.

Her stod Bale klar, og han pandede den i kassen og Tottenham på andenpladsen.