Inter vender truende nederlag til sikker sejr

Inter var bagud 0-1, men vendte det til en sejr på 3-1 i anden halvleg

I et stærkt comeback vandt Inter med 3-1 ude over Fiorentina i den bedste italienske fodboldrække, Serie A.

Inter, som vandt mesterskabet i sidste sæson, topper tabellen med 13 point efter 5 kampe. Napoli har på andenpladsen 12 point for en kamp færre.

Fiorentina kom foran 1-0 efter Riccardo Sottils mål efter 23 minutter og styrede længe kampen.

Inter havde store problemer med spillet, men svarede alligevel tilbage med to hurtige mål i starten anden halvleg.

Først udlignede Matteo Darmian til 1-1 efter 52 minutter, inden Edin Dzeko steg til vejrs på et hjørnespark og bragte udeholdet på 2-1 bare tre minutter senere.

Det var Dzekos fjerde mål i fem kampe siden angriberens skifte fra AS Roma denne sommer.

Fiorentina blev reduceret til ti spillere, da Nicolas Gonzales så rødt efter 78 minutter.

Ivan Perisic cementerede sejren for Inter med målet til 3-1 efter 87 minutter.

I en af de andre kampe vandt Atalanta med 2-1 hjemme over Sassuolo. Atalantas mål blev sat ind af kantspillerne Robin Gosens og Davide Zappacosta.

Joakim Mæhle kom på banen for Atalanta efter 69 minutter og var med til at køre sejren i hus.

Tidligere tirsdag aften spillede Bologna 2-2 hjemme mod Cagliari. Andreas Skov Olsen kom på banen for Bologna efter 64 minutter, men den danske landsholdsspiller fik ikke scoret.