Jakob Poulsen måske først til FCM i næste uge
Illustration
Superliga

Jakob Poulsen måske først til FCM i næste uge

Det kom som en overraskelse for FC Midtjylland, at Monaco pludselig i går meldte ud, at Jakob Poulsen skulle til Herning. Direktør Claus Steinlein håber, han er på plads i denne uge, men fortæller, at det kan trække ud til næste uge.

Jakob Poulsen returnerer til FC Midtjylland.

Sådan skrev AS Monaco på deres hjemmeside i går, og det kom som en overraskelse for ledelsen i FC Midtjylland, der godt nok var enige med Monaco, men ikke havde forhandlet personlige betingelser på plads med Poulsen selv. FCM bekræftede overfor børsen i aftes aftalen med Monaco og skrev, at de forventer, kontrakten bliver underskrevet. Det kan dog trække ud.

- Det er noget, vi håber at kunne lukke i denne uge, men det kan også være, det først blive i næste uge, hvis det altså falder på plads. Vi er enige med Monaco, men vi mangler Jakob Poulsen. Det arbejder vi på nu, og vi håber, vi kan blive enige. Jakob er stadig i Monaco, og vi er først i gang med at finde ud af, hvordan vi griber det an, siger direktør Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland gjorde det allerede klart i december, at de drømte om at få Jakob Poulsen hjem, men dengang forklarede de også, at det ikke var økonomiske muligt. Siden er der blevet arbejdet på forskellige løsninger, og det er eksterne investorer, der finansierer Jakob Poulsen retur til FC Midtjylland.

- Vi har hele tiden sagt, at vi ikke selv kan løfte det. Det har været lidt af et puslespil for os, men jeg er glad for, at vi har fundet en løsning på den del.

LÆS OGSÅ: Riddersholm: Jakob Poulsen er en ønskespiller

Claus Steinleins udgangspunkt for forhandlingerne er, at han gerne vil lave en lang kontrakt med Jakob Poulsen, der spillede for klubben fra 2010 til 2012.

- På og udenfor banen er Jakob Poulsen et fantastisk menneske, og han er en fantastisk spiller. En klasseperson og klassespiller. Han kan helt sikkert bruges fremadrettet i vores organisation, og jeg håber, vi kan blive enige om en løsning, der rækker nogle år ind i fremtiden.

- Får vi Jakob, forstærker det konkurrencen i truppen, og det bliver en styrkelse af toppen af hierarkiet. Han passer perfekt ind som afløser for Danny. Jakob vil være kampmæssigt lidt bagefter, men det er vores øvrige spillere selvfølgelig også lige nu, så det er et rigtig godt tidspunkt at komme ind, og så skal vi altså også lige huske på, at han har trænet fast med nogle af verdens allerbedste spillere i Monaco, hvor der også er mange andre store spillere, der ikke kunne komme på holdet. Træningsmæssigt er han rigtig godt med, siger Steinlein.

Den ventede signing af Jakob Poulsen ændrer ikke på FC Midtjyllands strategi om kun at sælge klubbens øvrige profiler, hvis der kommer ekstraordinære bud.