Kannibalen ikke imponeret over niveauet
Illustration
Superliga

Kannibalen ikke imponeret over niveauet

Khalid Boulahrouz indrømmer, at niveauet i Superligaen har skuffet ham. 

Khalid Boulahrouz har vist klassen siden sit skifte til Brøndby. Kannibalen har således været en af hovedårsagerne til, at den blå-gule defensiv har stået bundsolidt og ikke har indkasseret et mål i de sidste fem kampe. Og selvom hollænderen indrømmer, at Brøndby ikke var førsteprioriten, da han var på udkig efter en ny klub, så er han glad for den måde, som holdet spiller på.

- Jeg kan godt lide mentaliteten her i Brøndby. De kan lide at spille fodbold - og det er fodboldens sande natur. Man skal spille fodbold og tænke over, hvordan man skaber chancer og kommer gennem modstanderens forsvar. Man skal bruge hovedet, og det elsker jeg ved at spille fodbold på den her måde. Hvis du kan kontrollere kampene på den måde, så giver det en ubeskrivelige følelse, siger Khalid Boulahrouz til BT.

Samme rosende ord har hollænderen dog langt fra til modstanderne i Superligaen, og generelt har niveauet skuffet. 

- For at være ærlig, så vidste jeg ikke så meget om den danske liga, før jeg kom her. Jeg vil ikke være respektløs, men spillet er meget fysisk - og mange hold spiller kun med lange bolde. Jeg troede, de ville spille mere konstruktivt og teknisk. Det blev jeg lidt overrasket over. Jeg troede, det ville være meget lige som Holland. Så niveauet er måske ikke så højt, som jeg troede, lyder det fra Kannibalen.

Boulahrouz og resten af Brøndby-holdet skal forsøge at opretholde den gode stime, når der FC København i morgen gæster Brøndby Stadion i et brag af et New Firm-opgør.