Kasi-Jesper: Aldo er helt væk
Illustration
Superliga

Kasi-Jesper: Aldo er helt væk

Jesper "Kasi" Nielsen lægger ikke fingre imellem, når han skal beskrive Brøndby-formand Aldo Petersen. 

Den tidligere sponsor i Brøndby, Jesper "Kasi" Nielsen, kunne meget vel have været en del af klubbens sponsorkreds i dag. Formand Aldo Petersen forsøgte således at overtale smykkerigmanden til at lægge sine penge på Vestegnen igen. 

Jepser Nielsen fortæller i bogen 'Brøndby IF 1964-2014 - 50 fortællinger fra 50 profiler', som udkommer i dag, at han gerne ville have lagt et par år i projektet, men han mener ikke, at Aldo Petersen er egnet til at drive klubben.

- Det viste sig så, at han (Aldo Petersen, red.) var helt væk og ikke anede, hvad han snakkede om. Vi havde nogle få samtaler, men samtidig var han ude og sige, at det ville være okay, hvis Brøndby rykkede ned, siger Jesper Nielsen ifølge Ekstra Bladet i bogen. 

– Det nytter jo ikke noget, når du ligger og genforhandler med en masse sponsorer. Han skulle have sagt, at klubben ville været mestre igen. Han har hverken forstand på det kommercielle eller sportslige.

Han er desuden utilfreds med, at Aldo Petersen tidligere har været investor i FC København, da han mener, at FCK'ere ikke aner noget om Brøndbys værdier. 

I bogen fortæller Jesper Nielsen også, at han havde i sinde at købe Brøndby IF, hvis det ikke havde været for den skattesag, der truede med at gøre ham adskillige millioner kroner fattigere. 

- Timingen var forkert, for hvis jeg ikke havde haft den sag kørende, så havde jeg lagt de 150 millioner kroner på bordet og købt Brøndby. Men sådan skulle det ikke være, siger Jesper Nielsen i bogen 'Brøndby IF 1964-2014 - 50 fortællinger fra 50 profiler'.