Kent Nielsen før pokalkamp: En stor skuffelse ikke at gå videre
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Kent Nielsen før pokalkamp: En stor skuffelse ikke at gå videre

OB møder onsdag aften FC Midtjylland i DBU Pokalen, og for et af de to hold slutter pokaleventyret onsdag. Hjemmeholdet kalder det en skuffelse, hvis holdet ikke går videre.

Det er den nemmeste vej til Europa, siges det, og det er også en mulighed for at løfte et sølvtøj og skrive sig ind i historiebøgerne.

Onsdag aften mødes fynske OB med FC Midtjylland fra Ikast og Herning, og de to hold mødes i et opgør på  Ewii Park i Odense, hvor et hold avancerer, og et hold må vinke farvel til drømmen om en pokaltitel.

Selv om udeholdet FC Midtjylland ligger nummer et i Superligaen, er favorit til opgøret mod OB og har vundet fem sejre i træk, er det bestemt ikke et hjemmehold, der i baghovedet går med en foventning om at tabe opgøret. Tværtimod. Træner Kent Nielsen regner med at komme videre i DBU Pokalen.

- Det vil være en stor skuffelse for os, hvis vi ikke går videre. Jeg har aldrig nedprioriteret pokalturneringen til fordel for ligaen, fordi man ellers lige så godt kunne lade være med at melde sig til, siger Kent Nielsen til Fyens Stiftstidende.

Netop Kent Nielsen har prøvet at løfte pokalen før - det gjorde den nuværende OB-træner, mens han stod i spidsen for AaB i 2014, hvor AaB vandt både Superligaen og pokalturneringen.

Der er kampstart klokken 18.00 i Odense.