Kian Hansen: Det bliver et eventyr
Illustration
Superliga

Kian Hansen: Det bliver et eventyr

Kian Hansen jubler over sit forestående skifte til FC Nantes, men understreger, at det er vigtigt for ham at spille et godt forår for Esbjerg.

Esbjerg solgte i går forsvarsspilleren Kian Hansen til franske FC Nantes, der dog straks lejede ham tilbage til Superliga-klubben. Hansen blev her til formiddag præsenteret for pressen i Nantes, hvor han udtrykte stor glæde over, at handlen er gået igennem.

- Det er fantastisk. Det var det her, jeg ville. Klubben er meget imponerende, og jeg glæder mig til at komme. Jeg har set et par kampe, og jeg har set, at Nantes spiller en form for fodbold, jeg kan lide. Nantes er kendt som en stor klub i Danmark. Jeg ved, Nantes har vundet mange mesterskaber. Det er et godt valg for mig.

- Det er selvfølgelig langt hjemmefra, men jeg tager det som et eventyr, en mulighed. Når jeg kommer hjem, begynder jeg at tage fransktimer, så jeg vil prøve at snakke sproget, når jeg kommer her, siger Kian Hansen i følge Nantes' hjemmeside.

Tidligere på måneden var handlen mellem Esbjerg og FC Nantes ellers lagt død. De to klubber kunne ikke enes om prisen, men til sidst gav begge klubber sig lidt og blev enige om, at Nantes betaler én million euro for Kian Hansen.

Mens Hansen glæder sig over sit skifte, understreger han, at det også har været vigtigt for ham at lave en aftale med franskmændene, der gør, at han kan afslutte sæsonen med Esbjerg, der er i 1/16-finalen i Europa League og ligger til nedrykning fra Superligaen.

- Vi har et spændende forår foran os. Jeg vil aflevere klubben i den bedste række og gøre mit bedste. Det var vigtigt for mig.