Lange: Robert Skov passer perfekt ind i vores spillestil
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Lange: Robert Skov passer perfekt ind i vores spillestil

FC København er glade for at have sikret sig Robert Skov i Silkeborg.

Tidligere på aftenen kunne FC København bekræfte, at de havde sikret sig Robert Skov, der er blevet hentet i Silkeborg for 7,5 millioner kroner ifølge Midtjyllands Avis

Den 21-årige midtbanespiller giver de danske mestre en forstærkning til offensiven, hvor Benjamin Verbic er blevet solgt, mens både Yossuf Toutouh og Danny Amankwaa kan være på vej væk fra klubben.

- Vi er meget glade for, at vi har tilknyttet Robert Skov til F.C. København. Vi har fulgt Roberts udvikling intensivt igennem de sidste sæsoner, hvor han har udviklet sig til at blive en offensiv profil i Superligaen. Derudover har han alderen og potentialet til at lægge yderligere på sit spil i de kommende år, fortæller FC Københavns tekniske direktør, Johan Lange, til klubbens hjemmeside.

- Som spiller passer Robert perfekt ind i vores spillestil, hvor han fra sin kantposition både kan udfordre på egen hånd, men også gå godt ind i relationerne med sine medspillere, lyder det endvidere fra Lange.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.