Makienok ordner fremtiden med Brøndby
Illustration
Superliga

Makienok ordner fremtiden med Brøndby

Simon Makienok bliver igen sat i forbindelse med et klubskifte til England, men spillerens agent slår fast, at fremtidsplanerne bliver lagt i fællesskab med Brøndby.

Brøndbys angriber Simon Makienok er flere gange i løbet af transfervinduet blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Superligaen. Således også i dag mandag, hvor engelske medier skriver, at Crystal Palace er interesseret i den høje angriber, der har seks mål i efterårets Superliga på samvittigheden. 

Spillerens agent Michael Stensgaard fra firmaet People in Sport tager spekulationerne om Makienok roligt, men han siger dog, at spillerens fremtid bliver diskuteret med Brøndby.  

- Det er naturligt, at han bliver bragt i spil, for der er ikke mange spillere af hans type, men helt konkret vil jeg ikke gå ind i en dialog om de forskellige klubnavne, der bliver nævnt. Vi har en fremragende dialog med Brøndby om, hvad der skal ske, men hvad den dialog indeholder, forbliver internt, siger Michael Stensgaard til tipsbladet.dk.

Umiddelbart ser det ud til, at Simon Makienok bliver i Brøndby i endnu et halvt år. Michael Stensgaard udelukker imidlertid ikke noget, men holder fast i, at fremtiden bliver ordnet i fællesskab med Brøndby. 

- Vi har som sagt en fin dialog med Brøndby om, hvad der skal ske hvornår, men tiden må vise, hvad der sker. Hvis han stadig er der efter 1. februar, så er han det. Lige nu har han fuld fokus på Brøndby, hvor han er på kontrakt, og så må vi se, hvad fremtiden bringer. Dialogen med Brøndby er fin, og jeg vil jeg ikke spekulere i alle de engelske rygter, der er for tiden, siger han.

Simon Makienok har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2016. Han har selv udtalt, at det logiske ville være at vente med et klubskifte til efter denne sæson