Marcondes klar til sidste FCK-slag: De kan ikke lide deres egen medicin
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Marcondes klar til sidste FCK-slag: De kan ikke lide deres egen medicin

Emiliano Marcondes er klar til et sidste slag mod FC København - det plejer at gøre ondt på Superligaens topscorer.

Når FC Nordsjælland møder FC København, ender Emiliano Marcondes som regel i vandret positur - sendt i græsset af et spark, et skub eller et slag fra en FC København-spiller. Det er et af Superligaens helt store mysterier - hvad har FC København-spillerne imod Emiliano Marcondes?

Når man spørger løst i FCK-lejren, er meldingen, at de absolut ikke har noget imod Superligaens aktuelle topscorer.

Når man spørger Emiliano Marcondes, er meldingen, at FCK-spillerne efter hans overbevisning ikke bryder sig særlig meget om at smage deres egen medicin.

- De spiller med en attitude og positiv arrogance, som de selv kalder det, og når de så får lidt af den samme medicin, kan det godt gøre dem lidt irriterede. De virker frustrerede over, at der er nogle, der går til dem og ikke har lige så meget respekt som så mange andre i Superligaen. Det kan de ikke lide - at der er en spiller, som er lidt på kanten og ikke bare en "fin dreng", siger Emiliano Marcondes til tipsbladet.dk.

FCN-profilen skifter til Brentford FC 1. januar, og dermed er søndagens opgør hans sidste mod FC København - hvis ikke for altid så i hvert fald i en årrække. Han glæder sig meget til kampen.

- Det bliver en fed kamp og en, jeg har set frem til, siden vi slog dem 3-0 sidst. Jeg glæder mig til at komme ind i Parken og drille dem lidt, lyder det fra Emiliano Marcondes.

FC Nordsjælland er aktuelt otte point foran FC København i tabellen, og løverne er hele 14 point efter topholdet Brøndby. Emiliano Marcondes kommer ikke selv til at blive en del af guldkampen i denne sæson, og han tror heller ikke, at FCK gør det, selv om han ikke tør afskrive dem helt.

- Når man ser på deres spil, synes jeg ikke, de har kvaliteten til at blive danske mestre, men man ved aldrig. Det kan være, det hele vender for dem. FCK er vant til at være i toppen, så jeg ville ikke blive overrasket, hvis de sniger sig derop i løbet af foråret, siger Emiliano Marcondes.

Der er kickoff mellem FC København og FC Nordsjælland søndag klokken 18.00 - du kan læse optak til kampen her. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.