Michael Parkhurst fritstillet i Augsburg
Illustration
Superliga

Michael Parkhurst fritstillet i Augsburg

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Michael Parkhurst er blevet løst fra sin kontrakt i Augsburg. Er Brøndby interesseret igen?

Brøndby forsøgte i sommer forgæves at leje Michael Parkhurst i Bundesliga-klubben Augsburg. Nu kan de få ham på en fri transfer, hvis de da stadig er interesserede i den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Den amerikanske forsvarsspiller er i dag blevet enig med Augsburg om at ophæve den kontrakt, der ellers løb til sommeren 2015. Årsagen er, at Parkhurst skal finde spilletid, så han kan anbefale sig til USA's VM-trup.

- Michael Parkhurst skal ved at spille anbefale sig til det amerikanske landshold og deltagelse ved VM i Brasilien. Derfor er vi blevet enige om at ophæve kontrakten. Vi ønsker ham sportsligt og privat alt godt for fremtiden, siger sportsdirektør Stefan Reuter til klubbens hjemmeside.

Michael Parkhurst kan både spille højre back og midterforsvarer. I Brøndby var han i sommer tiltænkt positionen som højre back. En position som Michael Almebäck og Frederik Holst siden kom til at kæmpe om.