Moniz efter uafgjort: Det starter med små skridt
Lars Rønbøg / Contributor
Superliga

Moniz efter uafgjort: Det starter med små skridt

Randers-træner Ricardo Moniz var godt tilfreds efter mandagens uafgjorte resultat mod AaB, som han mener var fuldt fortjent. Han håber, det bliver et vendepunkt for klubben.

Det har været en svær sæson for Randers FC, der længe har ligget sidst i Alka Superligaen. Mandag kom der dog endelig lidt oprejsning, da Erik Marxen på et mål i tillægstiden sikrede klubben det ene point i mandagskampen mod AaB. Randers FC's træner Ricardo Moniz også tilfreds med resultatet. Det fortalte han til klubbens hjemmeside efter kampen.

- Jeg er tilfreds med det ene point. Vi var uheldige med chancerne. Vi havde nogle gode chancer i første halvleg. Ligesom i sidste uge skulle vi tage initiativ, men i vores situation, er vi bange for det. Men i sidste ende får du, hvad du fortjener. 

Hollænderen, der i går for første gang siden sin ansættelse ledte holdet hjemme på BioNutria Park i Randers, kunne da også godt se, hvor vigtigt det var for klubben at få en succesoplevelse. 

- Det starter med de små skridt. Og et lille skridt blev taget i dag med det her point. Du så reaktionen fra fansene. Du så byrden, der blev taget af spillerne. Spillerne var fysisk på topppen, også efter 90 minutter. Så vi har en god base at arbejde videre på.

Moniz kalder resultatet for et klart vendepunkt, og mener at Randers FC for en god klub. Hans opgave er i første omgang at få klubben væk fra sidstepladsen i Alka Superligaen. Randers FC har i øjeblikket 1 point op til FC Helsingør, der i denne runde tabte hjemme til Brøndby IF. Netop Brøndby IF er Randers FC's næste forhindring efter gårsdagens vendepunkt, når Randers næste søndag gæster Brøndby Stadion.