Nicolai Jørgensen i spil til de sidste kampe
Illustration
Superliga

Nicolai Jørgensen i spil til de sidste kampe

Nicolai Jørgensens lår er blevet scannet, og det sig, at han har mindre forstrækning, hvilket bringer ham i spil til efterårets sidste tre kampe.

En scanning af Nicolai Jørgensens lår har vist, at han ikke har fået en fiberskade som frygtet. Der er i stedet tale om en lille forstrækning. Dermed er skaden fra gårsdagens sejr over Brøndby ikke så alvorlig, og derfor er han også i spil til sæsonens sidste tre kampe.

Han bliver formentlig under alle omstændigheder sparet i onsdagens pokalkamp mod Lyngby, mens weekendens opgør mod FC Vestsjælland og den følgende kamp i Parken mod Real Madrid fortsat er realistisk.

- Det ligner heldigvis, at der ikke er nogen fiberskade, og jeg har det også forholdsvis godt i dag, så indtil videre håber vi på, at jeg kan være klar til Real Madrid.

- Det er en meget lille forstrækning, men det er de næste dage, der kommer til at afgøre, om jeg spiller i weekenden, onsdag eller om det er tidlig juleferie, siger Nicolai Jørgensen til FCK TV.

Nicolai Jørgensen scorede målet til 2-1 i gårsdagens sejr over Brøndby, og det vil være en stor bét for ham og for FC København, hvis ikke han bliver klar til den afgørende kamp i Champions League mod Real Madrid på næste tirsdag.