Superliga

Norsk talent: Topklub i Danmark er interessant

Det norske forsvarstalent Vegar Eggen Hedenstad kan godt se sig selv fortsætte karrieren i Danmark.

Tidligere på ugen kunne tipsbladet.dk fortælle, at det norske forsvarstalent Vegar Eggen Hedenstad er åben for et skifte til dansk fodbold. Spillerens agent regner med, at han forlader sin norske klub i sommerens kommende transfervindue, og en mulig destination kunne være Danmark.

Hovedpersonen selv kan sagtens se sig selv fortsætte karrieren i Danmark.

- Ja, det kan jeg godt. Jeg har hørt om lidt interesse, men der er ikke noget konkret. Det er min agent, der tager sig af det, siger Vegar Eggen Hedenstad til tipsbladet.dk.

Læs også: Norsk forsvarstalent er åben for Danmark

Han har kontraktudløb med Stabæk til december, så hvis hans klub Stabæk skal have penge for ham, skal han sælges i det kommende sommervindue. Skulle han ende med at skifte til en dansk klub, vil han være en af mange spillere, der har taget turen fra Norge til Danmark. Han har således fået gode anbefalinger fra en række kolleger.

- Der er mange spillere, der tager fra Norge til Danmark, og jeg kender flere af dem, som har snakket positivt om dansk fodbold. Spillestilen er også god i Danmark, og det vil passe mig fint, fortæller Vegar Eggen Hedenstad.

Spørgsmålet er så, hvilke klubber der kunne være interessante for Vegar Eggen Hedenstad - og omvendt. Nordmanden mestrer de fleste positioner i forsvaret og kan således både spille højre back og midterforsvarer. I FC Nordsjælland er der en åben plads i centerforsvaaret efter afskeden med Andreas Bjelland, og med udsigt til Champions League næste sæson er det naturligvis en attraktiv klub.

- Det er klart, at en topklub i Danmark altid vil være interessant, men der er ikke nogen afklaring på min fremtid endnu, siger Vegar Eggen Hedenstad.

Den norske forsvarsspiller har ikke haft den bedste sæson med sin klub Stabæk, der i øjeblikket ligger sidst i Tippeligaen. 20-årigeVegar Eggen Hedenstad betrages alligevel som en af de store forsvarstalenter i Norge, og han var således med på ligalandsholdets tur til Thailand tidligere i år.