Ny AGF'er: Er ligeglad med folks tanker
Illustration
Superliga

Ny AGF'er: Er ligeglad med folks tanker

Det er bestemt ikke alle i Norge, der kan se fidusen i, at Johan Lædre Bjørdal har valgt at skifte til AGF, men forsvarsspilleren er ligeglad.

Først om en lille måned åbner transfervinduet, men allerede nu har AGF sikret sig første vinterforstrækning. Det drejer sig om den norske forsvarsspiller Johan Lædre Bjørdal, som i sidste måned skrev under på en to og et halvt år lang kontrakt med århusianerne.

I smilets by jubler man over det skifte, mens man i norske Stavanger, hvor Bjørdal har tørnet ud for Tippeliga-klubben Viking siden 2011, undrer sig meget over skiftet. De mener ikke, at AGF er et skridt op i forhold til Viking.

Den nyslåede AGF-spiller tager sig dog ikke af disse ytringer.

- Jeg kan ikke tænke på, hvad andre mener, og så træffe mit valg ud fra det. For mig er det et skridt op. Der er intet negativt ved at opleve et nyt land, en ny klub, nye mennesker og en anden type fodbold. Det bliver spændende, og jeg glæder mig til at tage til Danmark. Min mavefornemmelse siger mig, at det er det helt rigtige, siger Johan Lædre Bjørdal til Aftenposten.

Han afviser, at det i bund og grund var udsigten til en federe løncheck, der lokkede ham til Danmarks næstestørste by.

- Jeg er tilfreds med min kontrakt, men det var ikke økonomien, som var afgørende. Det var de sportslige udfordringer, siger forsvarsspilleren.

Johan Lædre Bjørdal tiltræder i AGF 1. januar.