Ny Esbjerg-spiller: Vi kan slå Fiorentina
Illustration
Superliga

Ny Esbjerg-spiller: Vi kan slå Fiorentina

Martin Pusic er nyeste ansigt i Esbjerg-truppen, og han er ikke bange for at melde ambitiøst ud. Han mener, at holdet godt kan slå Fiorentina ud af Europa League. 

Martin Pusic er ikke, som fodboldspillere i Danmark er flest. Han kommer med store armbevægelser og er ikke bleg for at komme med en frisk og ambitiøs udmelding. 

Han er dårligt nok landet i Danmark, før han tør sætte noget af et mål for sit hold. Han tror således fuldt og fast på, at de kan slå det italienske storhold Fiorentina, som venter i Europa Leagues 1/16-finaler den 20. og 27. februar.

- Europa League er vigtig, og jeg tror på, at vi kan gå videre. Det er to store kampe, men vi er klar, og vi har et ungt og sultent hold. Jeg er meget selvsikker på vores vegne, for de er bare almindelige spillere, som også kan fejle, lyder vurderingen fra den 26-årige angriber til tipsbladet.dk.

Den østrigsk-kroatiske spiller leverede 9 mål i 27 kampe for Brann Bergen i Tippeligaen i fjor, og gav ham andre muligheder på hånden end lige Esbjerg. I sidste ende valgte han dog vestjyderne, for det var det tilbud, han syntes bedst om.

- Det er en god klub, som spiller i Europa. Jeg synes, Danmark har den beste liga i Skandinavien, og Esbjerg har et ungt hold fyldt med sultne spillere. Jeg tror på, at vi kan opnå meget i den her klub, siger han.

Han startede træningen med sin nye klub i dag, men er allerede på farten igen. Da tipsbladet.dk fangede ham på mobilen fredag eftermiddag, var han og resten af Esbjerg-truppen på vej med bus til Billund, hvorfra de skal flyve til Tyskland og spille træningskamp mod Mainz i morgen.

Det bliver Pusic' første chance for at komme i aktion for Esbjerg, men han vil ikke fortælle meget om, hvilken slags spiller de danske fodboldfans kan forvente. Det må man selv se.

- Det er en overraskelse. Folk må se, når de ser mig spille. Jeg synes ikke, man skal tale for meget, men vise inde på banen, hvem man er, slutter han skælmsk af.