OB flytter træning: Venter med kunstgræs
Illustration
Superliga

OB flytter træning: Venter med kunstgræs

OB træner i resten af efterårssæsonen væk fra de vante omgivelser i Ådalen, da man prioriterer at træne på græs. 

OB's Superliga-trup har til daglig hjemme på træningsanlægget i Ådalen, men i resten af efterårssæsonen kommer den fynske klub til at træne et lille stykke væk fra de vante omgivelser. 

OB oplyser således på sin hjemmeside, at man har flyttet træningen permanent fra Ådalen til Dyrskuepladsen, der ligger en kilometers penge fra de vante træningsbaner. Flytningen skyldes, at OB's normale træningsbane ikke kan klare de aktuelle vejrforhold, og selvom man råder over en kunstgræsbane, ønsker cheftræner Troels Bech at vente med at spille på det anderledes underlag. 

- Kunstgræsbanen er et fornemt alternativ, når vinteren gør det umuligt at træne på græs, og vi er lykkelige for at have den mulighed. Vi vil dog gerne fortsætte med at træne på græs så længe som muligt, så der er så absolut stor lighed som muligt mellem det underlag, vi træner på og det underlag, vi spiller kampe på. Det betyder så, at vi skal bevæge os lidt længere for at kunne træne, end vi plejer, men det er en lille pris at betale for at kunne træne på græs, siger Troels Bech til OB's hjemmeside. 

Der er imidlertid ikke træning for OB'erne de næste par dage, idet landsholdspausen har givet truppen et par fridage.