OB-profil: Vi må ikke blive bange for at spille vores spil
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Superliga

OB-profil: Vi må ikke blive bange for at spille vores spil

OB må ikke lade sig påvirke af, at modstanderen hedder FC Midtjylland på mandag, mener en af holdets profiler, Rasmus Jönsson.

På mandag ligger FC Midtjylland græs til kampen mod OB, som i weekenden slog Hobro 3-0 og dermed lykkedes, som et af de få mandskaber, at holde 'Mål-Pål' fra faddet.

Selvom sejren over Superligaens fjerdeplads kom hjem via et effektivt spillende OB-mandskab, så er FC Midtjylland en lidt anderledes størrelse, men det skal OB ikke lade sig gå på af, mener Rasmus Jönsson.

- Jeg tror, at det er vigtigt, at vi bliver ved med at gøre det, som vi har gjort indtil videre. Bare fordi vi møder et af holdene, der er i bedst form lige nu må vi ikke blive bange for at spille vores spil, siger den svenske offensivspiller til klubbens hjemmeside og uddyber:

- Selvom vi spiller mod et godt hold på udebane er det stadig vigtigt, at vi tør at spille med bolden. Man kan sige, at hvis vi har bolden, så bliver det også sværere for dem at score. Og jeg synes, at det er noget af det, som også har været medvirkende til, at vi har lukket så få mål ind i denne sæson.

Jönsson anerkender, at FC Midtjylland har spillet godt i denne sæson, og at de har set skræmmende stærke ud, og at der skal kæmpes for point.

- Det bliver selvfølgelig en svær kamp. Det er ingen hemmelighed, at Midtjylland er et stærkt fysisk hold, der spiller noget god fodbold og så vinder de jo deres kampe og det er jo i sidste ende det, som det handler om.

OB har efter en svær start spillet sig ind i mesterskabsslutspillet, og Rasmus Jönsson mener, at det går den rigtige vej for fynboerne, som har fundet effektiviteten frem.

- Ja, det føler jeg helt klart. Nu ligger vi på grænsen til top seks, som også er der, hvor vi gerne vil ligge. Ser man på spillet så synes jeg, at vi havde fortjent et par point mere og der har måske manglet den sidste effektivitet og de sidste scoringer, men ser man på specielt den seneste kamp så synes jeg, at vi klarede det godt.

OB vandt senest over FC Midtjylland i maj 2015, og siden er det kun blevet til et point i de seneste syv indbyrdes kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.