OB straffer Cedric N'Koum for udeblivelse
Illustration
Superliga

OB straffer Cedric N'Koum for udeblivelse

OB har i den forgangne uge haft problemer med den camerounske offensivspiller Cedric N'Koum.

Da OB søndag vandt overbevisende over AGF med hele 4-1 søndag, var det uden den camerounske offensivspiller Cedric N'Koum i truppen. 

N'Koum var sygemeldt, men den dribleglade camerouner er tilsyneladende kørt ud på et sidespor i den fynske klub. Fyens Stiftstidende skriver således, at Cedric N'Koum kom for sent til træning i OB sidste søndag, hvor fynboerne havde mødt Randers i Superligaen dagen forinden. Det fik den konsekvens, at OB bad ham blive hjemme de følgende dage i sidste uge. 

- Vi forsøgte at hjælpe ham ved at ringe ham op, men var ude stand til at få fat i ham. " Vækkeuret ringede ikke", sagde han, og han kom meget for sent. Derfor måtte vi drage en konsekvens, fortæller Troels Bech til Fyens Stiftstidende. 

Siden torsdag har Cedric N'Koum så meldt sig syg og ikke været til træning i OB. Ifølge avisen kommer han heller til OB-træning i dag mandag. 

Cedric N'Koum blev hentet til OB i sommeren 2012 af daværende sportsdirektør Poul Hansen. Camerouneren har en kontrakt til sommeren 2016, men har endnu ikke overbevist omgivelserne om sine fortræffeligheder. Indtil videre er det kun blevet til fire optrædender i Superligaen i denne sæson - heraf en fra start.