Officielt: Belgier klar for Brøndby
Illustration
Superliga

Officielt: Belgier klar for Brøndby

Den belgiske målmand Bram Verbist skifter til Brøndby på en kort aftale.

På grund af en skade til målmandsreserven Michael Falkesgaard har Brøndby været nødsaget til at handle ind i vinterens transfervindue. Brøndby har netop offentliggjort, at belgiske Bram Verbist hentes ind som backup til førstevalget Lukas Hradecky.

- Bram Verbist er en dygtig og rutineret målmand, som med sine evner på stregen og sin erfaring vil kunne presse vores øvrige keepere. Aftalen med Bram løber i første omgang indtil sommer, lyder det fra sportschef Per Rud til Brondby.com som tilføjer:

- På grund af Michael Falkesgaards skade har vi vurderet, at det var vigtigt for os i foråret at have en erfaren målmand i truppen, også selv om vi ser et stort lys i vores unge keepertalent Andreas Hansen.

Verbist er 30 år og kommer på en fri transfer fra Cercle Brügge. Han fortæller, at han havde andre muligheder, men han var ikke i tvivl om, at Brøndby var det rigtige valg for ham.

- Jeg havde flere muligheder, men Brøndby er en stor klub med en fantastisk historie, og det gjordet valget nemt. Jeg tøvede ikke med at gribe denne chance, siger Verbist.

- Klubben gjorde det klart, at de var på udkig efter en reservemålmand, da de allerede har en meget stærk og dygtig keeper. Det er jeg afklaret med. Man ved aldrig, hvordan tingene udvikler sig, og jeg er klar til at arbejde hårdt for på den måde at presse både Lukas (Hradecky, red.), Andreas (Hansen, red.) og mig selv til konstant at blive bedre, slutter den nye Brøndby-målmand.