Officielt: Kasper Kusk vender hjem til AaB
Foto: AaB
Superliga

Officielt: Kasper Kusk vender hjem til AaB

Kasper Kusk er tilbage i AaB, hvor det hele startede for kantspilleren. Kusk skifter fra FC København.

Den fortabte søn vender hjem.

AaB har netop præsenteret Kasper Kusk som ny spiller, og den 26-årige kantspiller kommer fra FC København, hvor han er kommet i overskud, efter at løverne har hentet Viktor Fischer i Mainz.

Kasper Kusk forlod AaB i 2014 til fordel for FC Twente, og året efter gik turen videre til FC København, men det har været meget op og ned for nordjyden, siden han forlod barndomsklubben. Nu er han tilbage igen, og han har underskrevet en kontrakt frem til udgangen af 2022. 

- Vi har hele tiden sagt, at der skulle noget ekstraordinært til, hvis vi skulle agere i dette transfervindue, og for os er Kasper Kusk noget særligt, siger sportsdirektør Allan Gaarde og fortsætter:

- Efter vores vurdering er Kasper en af Alka Superligaens allermest kreative spillere, og med sine visioner i spillet, sin fart og sin målfarlighed tilfører Kasper os en anderledes dimension i vores offensiv. Herudover får vi en sulten spiller i sin bedste fodboldalder, og vi er overbeviste om, at skiftet bliver til gavn for både Kasper og AaB.

Kasper Kusk har spillet 91 kampe for AaB. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.