Officielt: Marvin Pourie skifter til Karlsruher SC
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Officielt: Marvin Pourie skifter til Karlsruher SC

Marvin Pourie skifter fra Superliga-klubben Randers til Karlsruhe, som spiller i 3. Bundesliga.

Efter 55 kampe og 22 mål for Randers er den tyske og til tider kontroversielle angriber Marvin Pourie et overstået kapitel i Randers FC. Han skifter nemlig Superligaen ud med 3. Bundesliga i Tyskland.

Det melder Randers FC ud på klubbens officielle hjemmeside.

Der kommer han til at tørne ud for Karlsruher SC, som ligger i den øverste del af den tredjebedste tyske række. Skiftet kommer efter en periode i den danske Superliga-klub, hvor det er blevet til mindre og mindre spilletid. Randers FC-direktør Michael Gravgaard peger derfor på, at det nu er det rigtige tidspunkt for nye omgivelser for Pourie.

- I sidste sæson var Marvin en af de holdets store profiler, og han blev topscorer for klubben. Det er desværre gået en anden retning i det forgangne efterår, og han er gledet længere og længere væk fra startopstillingen.

- På den baggrund er vi blevet enige om, at det er det rigtige for begge parter, at han skifter videre til et ny sted. Vi vil gerne takke Marvin for indsatsen i Randers FC og ønsker ham al mulig held og lykke i Karlsruhe, siger Michael Gravgaard.

Pourie kom til Randers i sommeren 2016 fra FCK, hvor han i sin første sæson i den lyseblå trøje scorede 10 gange i 30 kampe.

Randers har dermed på få dage sagt farvel til to meget markante typer i form af træner Ricardo Moniz og nu Marvin Pourie.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.