Ove P. til spillerne: Kig bare på tabellen
Illustration
Superliga

Ove P. til spillerne: Kig bare på tabellen

Ove Pedersen siger, at spillere, trænere og ledere i Superligaen lyver, når de påstår, de ikke kigger på stillingen. I FC Vestsjælland opfordrer han spillerne til at kigge på tabellen.

FC Vestsjælland er nummer fem i Superligaen og ligger bare ét point efter rækkens andenplads. En flot præstation af oprykkerholdet, der inden sæsonen ikke regnede med at kunne få 17 point i de første 12 kampe.

Faktisk er det et stykke over det, træner Ove Pedersen havde kalkuleret med, at holdet kunne få, og han opfordrer derfor klubbens spillere til at se på tabellen.

- Mine spillere må gerne kigge på tabellen, for det ved jeg, at alle gør. Dem der siger, de ikke gør, de lyver. Alle kigger på tabellen, og det skal vi også gøre. Men vi har ikke så meget fokus på, om vi er nummer tre, fem eller syv. Vi kigger på, hvor mange point vi selv henter, og det har været ok indtil nu. Vi gør status hver gang, der er spillet fem kampe, og vi har selvfølgelig også mål for, hvor mange point vi skal have, siger Ove Pedersen til tipsbladet.dk uden at ville afsløre, hvilke tal der står ud for de målsætninger.

- Vi bliver holdt op på så mange ting i forvejen, så hvorfor melde det ud? Vi skal bare fortsætte, og vi ved jo, at ligaen er så tæt, at det hele kan ændre sig weekend efter weekend. Vi holder fokus på os selv og på at få de point, vi har kalkuleret med, at vi skal have.

I aften venter Viborg i sæsonens andet opgør mellem de to oprykkere. Det første opgør vandt Viborg med 2-0, så nu har Ove Pedersen revanche til gode, og de kommer med god selvtillid efter at have fået fire point i de seneste to kampe mod FC Midtjylland og Esbjerg.

- Vi har leveret et par gode resultater, så der er god stemning. Vi har evanche til gode mod Viborg, for de scorede to mål mod os til sidst i en kamp, hvor vi egentlig havde styr på dem. Vi brændte to store chancer lige før, de scorede, så vi kunne have vundet, men i sidste ende løb de med pointene, og det vil vi ændre denne gang. Der var ikke stor forskel på de to hold i den kamp, og jeg forventer, det bliver meget lige igen.

LÆS OGSÅ: Optakt: Viborg FF - FC Vestsjælland