Perry Kitchen kunne ikke sige nej til LA Galaxy
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Perry Kitchen kunne ikke sige nej til LA Galaxy

Han var egentlig glad for sin tid i europæisk fodbold, men når en klub som LA Galaxy byder sig til, er det svært at sige nej. Derfor er Perry Kitchen nu tilbage i MLS efter skiftet fra Randers FC.

Godt og vel to år i europæisk fodbold nåede Perry Kitchen, der både var forbi Hearts i Skotland og senest Randers FC i Superligaen. I sidste uge vendte han dog tilbage til MLS, da LA Galaxy bød sig til.

Den tidligere amerikanske landsholdsspiller havde det ellers fint i Danmark, selv om han spillede på et hold, der lå sidst i tabellen. Han lyder ikke som en mand, der for enhver pris ville væk, men Galaxy er med fem mesterskaber siden årtusindeskiftet et af de store hold i MLS, og det vejede også tungt.

- Jeg har nydt min tid i Europa de seneste år, men det er også en god følelse, at jeg skal tilbage til Amerika. Når en klub som LA Galaxy meldte sig på banen, var det svært at sige nej. Sådan er fodbold, og det var for god en mulighed at lade passere, siger Perry Kitchen til Randers Amtsavis.

Kitchen nåede kun et halvt år i Randers FC, hvor han til gengæld var fast mand både under Olafur Kristjansson og Ricardo Moniz. Han er dog for længst rejst til Los Angeles, hvor han skal være med til at begynde i starten af marts.

Han og Galaxy får en ny lokalrival i form af Los Angeles FC, der i år spiller sin første MLS-sæson. Holdet har blandt andre de tidligere Superliga-spillere Benny Feilhaber og Marco Ureña i truppen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.