Peter Sørensen: Vi er sårbare
Illustration
Superliga

Peter Sørensen: Vi er sårbare

AGF mangler kampklare angribere. 

Med en god uges tid til forårspremieren i Superligaen, tumler AGF-træner Peter Sørensen med offensive udfordringer. 

Flere af klubbens angribere døjer med skader, og når AGF i dag fredag møder NK Maribor i en testkamp bliver det med et decimeret offensivt departement. Derfor kan Peter Sørensen komme til at gå på kompromis med sit ønske om at have to deciderede angribere i startopstillingen. 

- Vi er jo sårbare i øjeblikket, fordi vi nærmest ingen angribere har. Jesper Lange er belastet af en skade, Mate Vatsadze har lidt med sit ene knæ, Søren Larsen er uaktuel, Marcus Solberg er måske på vej tilbage efter en skade. Men at få to rene angribere ud af det, er måske for meget at forlange. Det vil sige, at så kommer vi igen til at spille én ren angriber og en mere hængende type. Enten en hængende angriber eller en fremskudt midtbane, siger Peter Sørensen til Aarhus Stiftstidende. 

Det store spørgsmål er, hvem der skal score målene for AGF, når topscorer Søren Larsen er skadet og resten af truppen ikke tæller sikre, kampklare afsluttere. 

- Det må komme fra dem, der spiller. Det kan ikke være anderledes. Jeg synes, at Davit Skhirtladze har gjort det rigtig godt som hængende angriber, og vi ved også, at Casper Sloth nok er bedre som central midtbane lidt længere tilbage på banen, hvor han skal bevæge sig frem, frem for, at han er fremme på banen og skal bevæge sig tilbage. Men vi har også David Devdariani, Danny Olsen og Osama Akharraz, der ikke er bange for at skyde på mål, siger Peter Sørensen. 

AGF åbner foråret med en hjemmekamp mod FC København den 23. februar.