Pourié-agent: Sommerskifte er op til klubberne
Illustration
Superliga

Pourié-agent: Sommerskifte er op til klubberne

Marvin Pourié valgte at sige ja til muligheden for en lejeaftale med Zulte-Waregem, da chancen for spilletid var størst i Belgien.

I mandags blev det officielt, at den tyske angriber Marvin Pourié spiller det næste halve år i den belgiske topklub Zulte-Waregem. 

Angriberen har ellers tidligere slået fast, at han var klar til at slå igennem i FC København, men nu ligger den nære fremtid altså i Belgien – som minimum frem til sommer. Zulte-Waregem har en købsklausul på angriberen, og spillerens agent forklarer nu, at Pourié har takket ja til den belgiske mulighed for at sikre sig spilletid. 

- Det gik hurtigt, men det vigtigste for Marvin er at spille. Det er det bedste for Marvin, for FCK og for Zulte-Waregem. Den belgiske klubs træner er meget begejstret for Marvin og ville også have ham, inden han kom til FCK.  Vi må se, hvad der sker i fremtiden, for fodbold er ikke let at forudse. Men Marvin er ked af, at det gik så hurtigt, for han ville gerne sige farvel til FC Københavns fans, som han godt kan lide, og som han har fået god støtte af, fortæller Marvin Pouriés agent Jürgen Klein til tipsbladet.dk.

Om Marvin Pourié nogensinde kommer tilbage til FC København er endnu ikke afklaret, og spillerens agent vil endnu ikke spekulere i muligheden for en dansk retur for den tyske angriber. Et sommerskifte er således ude af Pourié-lejrens hænder. 

- Det er op til klubberne. Marvin koncenterer sig om at spille nu. Ingen kan forudse, hvad der sker om fem måneder. Måske skal han tilbage til FCK, måske skal han ikke. Vi må vente og se, siger han.