Randers-angriber kommer bagerst i køen
Illustration
Superliga

Randers-angriber kommer bagerst i køen

Charlie Davies bliver næppe i New England Revolution, men Randers har givet angriberen lov til at finde en ny klub.

Den amerikanske angriber Charlie Davies har næppe en fremtid i Randers FC, selvom hans lejeaftale med New England Revolution udløber ved årets udgang uden udsigt til forlængelse. 

New England Revolution har således i førte omgang valgt ikke at forfølge muligheden for at beholde Charlie Davies, og dermed kan angriberen vende tilbage til Randers FC. Her er der dog ikke den store udsigt til spilletid. Det skriver Randers Amts Avis. 

- Charlie bliver ikke i New England, som tingene er lige nu. Han har en kontrakt med os, men hans agent har fået af vide, at han er velkommen til at finde en anden klub, hvis han kan. Kan det ikke lade sig gøre, kommer han tilbage til Randers 6. januar, siger Randers FC's sportschef Peter Christiansen. 

- Vi har haft Charlie ude på lån, og vi har en portefølje af angribere, så Charlie vil komme bag i rækken. Derfor har vi givet ham lov til at finde en anden klub. Men kommer han tilbage, så regner vi ham som en del af truppen. Men han er bagerst i rækken, tilføjer han. 

Charlie Davies kom til Randers FC i sommeren 2012 og har kontrakt med klubben frem til sommeren 2014.