Randers FC er på transfer-standby
Illustration
Superliga

Randers FC er på transfer-standby

Sportschef i Randers FC, Peter Christiansen, forventer ikke nogen aktivitet fra klubben i transfervinduets sidste dage. De er tilfredse med den trup, de allerede har. 

Der har hele tiden været lagt op til at stille transfervindue for Randers FC, og det kommer de sidste fire dage i januar ikke til at ændre på. Selvom topscorer Ronnie Schwartz er skadet de næste otte uger, har kronjyderne ikke tænkt sig at hente en erstatning ind for ham eller foretage sig andet.

- Det forventer jeg ikke, nej. Det er det korte svar, siger sportschef Peter Christiansen til tipsbladet.dk og gør så alligevel svaret lidt længere.

- Vi står på standby og holder øjne og ører åbne. Hvis vi skal gøre noget, skal det være noget ekstraordinært.

Randers har kun hentet Kasper Fisker til klubben i januar, og hans underskrift blev endda sikret allerede i efteråret. Det hænger dels sammen med, at de er glade for deres trup, og dels, at flere langtidsskadede spillere vender tilbage i løbet af foråret.

- Vi er tilfredse med den trup, vi har. Vi har hentet Kasper Fisker ind i god tid, og så får vi Lasse Rise, Djiby Fall, Jonas Kamper og Adama Tamboura tilbage fra skader. Det vil sige, at vi får noget, som allerede er i huset, og som kan spille en rolle, og vi har en markant bedre trup end i efteråret, siger Peter Christiansen. 

De fire spillere har dog lidt forskellige prognoser for, hvornår deres skader hører fortiden til. Adama Tamboura er således allerede tilbage i fuld flor, mens Lasse Rise også nærmer sig 100 procent af sin fysiske formåen. Jonas Kampers skrøbelige fysik betyder, at han bliver skånet en smule, mens Djiby Fall ”nok har lidt længere udsigter end de andre,” som sportschefen formulerer det.