Randers ser nærmere på ghaneser i januar
Illustration
Superliga

Randers ser nærmere på ghaneser i januar

Jeremiah Arkorful var i sommer på et 14 dage langt træningsophold i Randers FC, og sportschef Peter Christiansen håber, ghaneseren kommer tilbage i januar.

Venstre backen Jeremiah Arkorful kan meget vel være med, når Randers i januar starter træningen frem mod forårssæsonen. Han var i sommer i Kronjylland i 14 dage for at se på forholdene i klubben og træne med.

Randers fik så godt et indtryk af ham, at sportschef Peter Christiansen svorede, de ville følge ham tæt i efteråret og måske invitere ham op på et nyt træningsophold i slutningen af 2013, for Randers så ham an i sommer med henblik på en transfer i januar. Arkorful kommer imidlertid ikke til Danmark nu. Han kommer måske i januar, og så kigger Randers måske et transfervindue længere frem med den 19-årige forsvarer.

- Vi har kigget på det, og det passer os ikke supergodt at få ham herop i efteråret, så vi ser lige nu på muligheden for at få med i opstarten i januar, og så har han muligheden for at spille sig til en kontrakt der. Det kan også være, vi skal følge ham i længere tid, før vi træffer en beslutning. Vi taler om en ung spiller fra en helt anden kultur end vores, så vi skal være grundige.

- Er vi interesserede, er det med det lange perspektiv for øje, så kommer han herop igen, er det vigtigt for os, at vi kan se, at han har udviklet sit spil. Vi skal føle, han har rykket sig, understreger Peter Christiansen overfor tipsbladet.dk.

Randers har i nu godt halvandet år haft Malis Adama Tamboura i klubben. Efter en svær første tid har han nu bidt sig fast som sikkert førstevalg til venstre back-pladsen.