Superliga

Randers vil forstærke sig i alle kæder

Randers-direktør Jacob Nielsen glæder sig over oprykningen og kigger nu efter forstærkninger til truppen.

I fredags sikrede Randers FC sig definitivt oprykning til Superligaen, da man med en sejr over AB øgede afstanden til de nærmeste forfølgere til otte point, så man også matematisk er ude af stand til at blive indhentet i toppen af landets næstbedste række.

Det glæder naturligvis direktør Jacob Nielsen, der allerede er begyndt at kigge frem mod Superliga-sæsonen, som begynder i midten af juli.

- Der er stadig en par kampe, som vi af respekt for ligaen selvfølgelig stadig vil koncentrere os om, men afklaringen betyder selvfølgelig, at vi nu kun har ét scenarium at arbejde ud fra. Nu er en af de vigtige opgaver, at få forstærket truppen i forhold til, at det efter sommerferien hedder Superliga, siger Jacob Nielsen til Randers Amts Avis.

Han vil ikke pege på, hvor Randers FC skal forstærke sig.

- Jeg ved ikke, om vi mangler noget for at kunne klare os i Superligaen, men vi vil gøre alt, vi kan, for at øge sandsynligheden for en god sæson og undgå at rykke ned igen. Derfor kigger vi efter forstærkninger i alle kæder, siger Jacob Nielsen.

Allerede mens Randers FC har været placeret i landets næstbedste række, har klubben tiltrukket nogle store navne med Superliga-erfaring.

- Så på den måde har det ikke ændret meget, at vi har spillet en sæson i næstbedste række. Men selvfølgelig hjælper det endnu mere på mulighederne for at forstærke truppen, at der nu er vished om, at vi spiller i Superligaen igen, fortæller Jacob Nielsen.

Superligaen fløjtes i gang allerede den 15. juli.