Rask vil vinde for Ove, Auri og Viborg
Illustration
Superliga

Rask vil vinde for Ove, Auri og Viborg

Mikkel Rask glæder sig over, at det bliver Auri Skarbalius, der overtager tøjlerne fra Ove Christensen, og han er positiv overfor forårets projekt overlevelse.

Det ramte Viborg FF som en hammer fredag den 31. januar, at træner Ove Christensen måtte stoppe med øjeblikkelig virkning. Holdet var på vej på træningslejr, og pludselig skulle cheftræneren ikke med. Her lidt over en uge senere har Viborg fået ny cheftræner i 40-årige Auri Skarbalius.

Viborg-truppen fik besked, da de mødte ind i klubben 9.30 her til morgen. Her sagde direktør Morten Jensen et par ord og gav stafetten videre til Skarbalius selv, inden den nye træner tjekkede ind på træningsbanen med den trup, han nu skal til at danne sig et overblik over. Forsvarskrumtappen Mikkel Rask har fået et godt indtryk af den nye træner.

- Jeg synes, det er rigtig positivt, at det er Auri, der tager over. Jeg tror, det er et godt match. Vi ved, og han ved, at det kræver hårdt arbejde at få resultater, og jeg tror, han er en fuldgod erstatning for Ove, når nu ikke han kunne fortsætte. Auri er den rigtige mand for Viborg. Vi havde også en god træning her til formiddag, hvor vi fik et lille indblik i, hvad han vil, siger Mikkel Rask til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Auri varsler få ændringer i Viborg

På tærsklen til træningslejren herskede der kaos i Viborg, men Søren Frederiksen, Steffen Højer og Stephen Lowe fik styr på stumperne på træningslejren i Antalya, og nu kigger alle fremad - og en lille smule tilbage.

- Jeg synes, det ser rigtig godt ud. Det var meget kaotisk sidste fredag, hvor vi fik at vide, at Ove stopper lige før, vi tog på træningslejr. Men det er en god nyhed, vi har fået i dag, så jeg tror, vi har de samme muligheder for at overleve, som vi havde, før Ove stoppede.

- Vi gå ind til alle kampe for at vinde. Det gjorde vi i efteråret, og det gør vi i foråret. Vi går ind og spiller for Viborg, for overlevelse. Det gør vi som en samlet enhed med Auri, men det giver os også en ekstra motivation, at vi gerne sikre overlevelse for Ove, der har lavet så flotte resultater her i Viborg, siger Rask.

Viborg ligger nummer ni i Superligaen med to point ned til Esbjerg under nedrykningsstregen.

LÆS OGSÅ: Bjur: Er der nogen, der kan, er det Auri