Rasmus Bertelsen bliver gerne som Randers-træner
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Rasmus Bertelsen bliver gerne som Randers-træner

Rasmus Bertelsen er klar til at blive på posten som Randers FC-træner, hvis bestyrelsen skønner, at det er den bedste løsning.

Olafur Kristjansson startede sæsonen som Randers FC-træner, så kom Ricardo Moniz til, og nu er det Rasmus Bertelsen, der står i spidsen for den kronjyske Superliga-klub. Udgangspunktet er, at Bertelsen blot er en midlertidig løsning, indtil en permanent afløser for Ricardo Moniz er på plads, men det er set mange gange i fodboldens verden, at det, der startede som et vikarjob, er blevet til mere.

Det har Rasmus Bertelsen også i tankerne, og den konstituerede Randers-træner er klar til at blive på posten, hvis der er brug for det. Rasmus Bertelsen er egentlig ansat som chefscout i Randers FC.

- Hvis det er det, der er opbakning til, så vil jeg gerne. Men jeg vil også gerne alt muligt andet i Randers FC. Den klub betyder så meget for mig, og den situation, vi er i, betyder langt mere, end hvad min rolle lige skal være. Men hvis der bliver peget på, at jeg er den rigtige til at styre holdet nede på linjen, så gør jeg gerne det. Og jeg tror også på, jeg kan gøre en forskel, siger Rasmus Bertelsen til Fodbold med Horup på TV2 Østjylland.

Rasmus Bertelsens debut som Randers FC-træner kastede et 1-5-nederlag til FC København af sig. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.