Risgård glæder sig over Kusk-retur: Har arbejdet på det i flere år
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Risgård glæder sig over Kusk-retur: Har arbejdet på det i flere år

I AaB glæder Kasper Risgård sig over at få navnbroderen Kusk tilbage til klubben. Den transfer har han arbejdet på i årevis.

De måtte vente til transfervinduets sidste dag, men AaB fik omsider deres mand i går. Kasper Kusk skiftede fra FC København hjem til Nordjylland, hvor de bolsjestribede venner stor klar med åbne arme og en fem år lang kontrakt.

At dømme ud fra viceanfører Kasper Risgårds reaktion var det et skifte, der vakte glæde i AaB-truppen, der torsdag morgen vendte hjem fra træningslejren i Spanien. Sportsdirektør Allan Gaarde fortalte, at klubben allerede forsøgte at hente Kusk, da han kom til FCK i sommeren 2015, og det har Risgård åbenbart også.

- Det er jeg så glad for, og det er jo noget, jeg nærmest har arbejdet på i flere år. Jeg har snakket med Kasper mange gange. Han er en kvalitetsspiller med stor kreativitet, og så gør det jo bestemt ikke noget, at han oprindeligt er AaB’er, siger Kasper Risgård til Nordjyske.

Også Allan Gaarde var lutter lovord, da tipsbladet.dk i går talte med ham om denne vinters store transfer i Aalborg.

- Han passer super godt ind i vores strategi, og vi har en drøm om at komme i toppen af dansk fodbold, men har sat nogle benspænd for os selv, fordi vi dels vil gøre det ved at spille god fodbold og har en ret ambitiøs spilfilosofi, dels gerne vil spille med naboens knægt, altså med nordjyske drenge, sagde sportsdirektøren.

- Der er ingen tvivl om, at han kommer hjem i en god alder som 26-årig. Han har vundet "the double" tre gange, og når man ser på hans statistik, kan kan score mål og lave assists. Det er samtidig en mere moden spiller og menneske.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.