Superliga

Roland Nilsson ikke afskrækket af FCK

Den svenske træner, der blev fyret i FCK i vinter, har sagt nej til svenske Örebro, fordi han vil træne i udlandet.

Mens FC København leder efter en ny træner til at udfylde det hul, som Carsten V. Jensen efterlader, så er den oprindelige grund til FC Københavns trænerbekymringer igen på jobjagt.

Roland Nilsson, der blev sendt på 'løveporten' inden første træningsdag i 2012, er på trods af fyringen i FCK dog ikke blevet afskrækket af et udlandsophold. Tværtimod.

I sidste uge afslog han endda et jobtilbud for svenske Örebro, fordi ambitionerne er til mere end det.

- Jeg ønsker at holde alt åbent for muligheden for at få et nyt job i udlandet. Jeg har ikke travlt, og så er det godt at fortsætte med at holde alle kort åbne, siger Roland Nilsson til svenske Nerikes Allehand.

Den svenske træner har inden FC København stået i spidsen for Malmö FF, Gais og Coventry. Og selv om det jo altså blev til en fyreseddel hos de detroniserede danske mestre, som Nilsson ellers overvintrede på 1. pladsen med, så er han snart klar til igen at stille sig ud på træningsbanen og øve pasninger med nye spillere.

- Jeg vil tilbage til trænerjobbet igen. Ingen tvivl om det. Men lige nu har jeg ikke gang i noget, og vi får se, hvad der sker fremover, siger Nilsson.